En ny integrasjon mellom eDialog24 og Kommune-Kari gir innbyggerne enda enklere tilgang på god informasjon!

Kommune-Kari leveres av Sem & Stenersen Prokom, og er i dag tatt i bruk av over 100 kommuner. For kommuner som bruker både eDialog24 Chat og Kommune-Kari, er det nå mulig å få disse to systemløsningene til å fungere sammen på en unik og sømløs måte.

Gjennom integrasjonen kan samtalene i Kommune-Kari viderekobles direkte til en betjent samtale i kommunens åpningstider. I de tilfeller hvor Kommune-Kari ikke har tilfredsstillende svar, vil innbygger få spørsmål om å bli satt over til en servicemedarbeider i kommunen. Utenfor kommunens åpningstider kan innbygger få spørsmål om å legge igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet av en servicemedarbeider neste virkedag.

Samspillet mellom chatbot og betjent chat legger til rette for at kommuner kan levere en høyere grad av innbyggerservice hele døgnet, samt enklere og mer strukturert håndtering av innbyggerdialoger internt.

Bergen kommune først ut
Bergen kommune har i en årrekke hatt både Kommune-Kari og eDialog24 Chat, og er den første kommunen til å ta i bruk integrasjonen. Etter at de to løsningene ble koblet sammen, har Kommune-Kari satt over 9,2% av samtalene til menneskelig betjening. Ofte handlet det om mer komplekse eller saksspesifikke spørsmål som Kari ikke har mulighet for å svare på. Brukere som har snakket både med Kommune-Kari og et menneske i samme dialog har nesten utelukkende positive tilbakemeldinger.

Arbeidstilsynet har hatt denne integrasjonen på plass mellom chatbot Leon og eDialog24 siden lanseringen av Leon i januar 2023, og rapporterer om lignende resultater og tilbakemeldinger.

Både salgssjef i Prokom, Helge Ruud, og markedsdirektør i eDialog24, Dag Simonsen, gleder seg over at denne etterspurte integrasjonen nå er ferdigutviklet og tilgjengelig for kunder.

-Jeg har stor tro på at integrasjonen vil styrke begge våre produktløsninger og være til glede for alle våre felles kunder, og ikke minst sluttbrukerne, sier Dag Simonsen i eDialog24.

Kontakt
Ta kontakt med oss om din kommune ønsker å bestille integrasjon, eller få mer informasjon om Kommune-Kari eller eDialog24.

E-post: kundeservice@edialog24.no
Tlf: +47 474 74 560